zaterdag 11 september 2010

9-De kop is eraf

Helaas voor alle necrofielen onder u, het gaat hier om een spreekwoordelijke kop.  Geen echte! Klik dus maar rustig door naar de echt interessante pagina's.
Ik vertelde al over mijn bewondering voor naaisters en mijn verlangen om 'erbij te horen'.  Vandaar dat ik mij vorige week liet verleiden door dit aardig machientje:
De eerste kennismaking verliep niet zo vlotjes, maar na het opvreten van mijn proeflapje en het klem raken van de spoel (met het nodige gevloek en geknip en hulp van de Wederhelft), is het verder een hechte vriendschap aan het worden, ondanks de suikerspinroze kleur.  We maken zelfs al plannen voor de toekomst en het roze monster heeft al zijn vaste plaatsje aan onze eettafel veroverd (in afwachting van een beter uitgerust naaihoekje)
Maar ach, wat leuter ik hier toch?  U wil natuurlijk het bewijs dat deze machine wel degelijk kan naaien (want ja, buiten wat geleiden gaat eigenlijk alles zowat automatisch).  Vandaar, met onverholen trots, het volgende (waarvan ik een tutorial vond bij MiekK's)

De achterkant is gemaakt van superzachte, fel-blauwe fleece.  Ik hoop dat ze het leuk vindt! (wanneer ze er eindelijk zal zijn)

1 opmerking: