zondag 24 juli 2011

81-Vegetarische man

Wij doen nog steeds aan weekmenu's.  (Ik publiceer ze niet meer wegens te saai, vind ik zelf, maar we doen het nog wel, hoor!)  Deze week uit het boek: Donderdag Veggiedag, een publicatie van EVA, waar we voorlopig nog geen lid van zijn, maar wie weet, wie weet...

Ik vroeg aan de Wederhelft of hij de uitdaging wou aangaan en hij zei ja.  Waw, nooit gedacht.  Hij is nogal gesteld op het vlees op zijn bord.
Vegetarisch eten heeft veel voordelen.  Voor de planeet, maar ook voor ons lichaam, dus het past perfect in ons streven naar gezonder leven.  Wat ik echter niet wist is dat vegetarisch eten ook geheel onverwachte bijwerkingen heeft.
Zo begint de Wederhelft spontaan het speelgoed van de kleine op te ruimen en hierjuist betrapte ik hem op een clandestien afwasje.  We fietsten in de voormiddag en straks gaan we nog zwemmen, ook. Veggie boys en girls, reclamestunt in de maak, zou ik zo denken!
Ik probeer hier niemand te overtuigen van de weldaden van enkel groenten op het bord, maar zeg nu zelf, als dit het resultaat is, dan ben ik bereid om het vlees voor eeuwig en altijd af te zweren!

En als u me nu wil excuseren, ik ga nog wat van mijn vleesloze man genieten!

1 opmerking:

  1. ha ha, goed zo!!! ook mijn man eet erg weinig vlees. en ik moet toegevne dat dat positieve effecten heeft: ook hij doet niet anders dan opruimen, en in de vakantie is hij steeds kok des huizes! Zalig hé, zo'n privé kok te hebben! groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen