zaterdag 14 augustus 2010

1-Start

Ik ben sinds kort gefascineerd door blogs. Gebeten, verslaafd, 'impressed'. 
OK, eerlijk, niet door om het even welke blog.  Politiek laat me koud, religie boeit me niet, maar de culi-crea-blogs: yes, please!  En meer van dat moois!
Fantastisch vind ik het om op een druilerige dag als vandaag van de ene blog naar de andere te 'hoppen' en te worden verbaasd, geprikkeld en uitgedaagd om mee te doen.
Deze week al de lekkere gevulde courgettes van madame Zsazsa geprobeerd (bedankt) en het voornemen om mij binnenkort een naaimachine aan te schaffen om al die leuke stofjes eens te gebruiken. 
Maar goed, deze blog dus.  Een blikken doos, nog leeg...  (Ik wou eigenlijk een koekendoos omdat ik dat voor mijn eerste moederkesdag kreeg en sindsdien elke week trouw de doos opvul met zelfgemaakt lekkers.  Nee, ik maak ze niet helemaal alleen leeg.  Dat zou slecht zijn voor mijn lijn, nietwaar?)
Koekendoos was helaas al bezet, en het werd een blikken doos: klaar om gevuld te worden met: receptjes, knutsels, memries, ... enkel de leuke, lekkere kant van het leven!  Want zeg nu zelf: het is al somber genoeg buiten!

1 opmerking:

  1. Hoera! Bravo! Welkom in blogland. Leuk eerste verhaal.. En die verslaafdheid herken ik..

    BeantwoordenVerwijderen