De oorspronkelijke titel was nog net dat ietsje smakelijker: 'Miss Dahl's voluptuous delights', verwijzend naar de (voormalige) lichaamsvorm van de auteur, kleindochter van Roald Dahl. Het boek zelf is onderverdeeld volgens de seizoenen en per seizoen heb je een hoofdstukje ontbijt, lunch en diner. Benieuwd!
We proberen deze week dan ook iets speciaals bij het weekendontbijt. Er is meer in het leven dan een boke met choco, niet?
Wat | |
Maandag | Holler’s pastinakensoep met kerrie Kebabs van kip en halloumi met cantharellen |
Dinsdag | Zeeduivel met saffraansaus |
Woensdag | Mijn vader’s kipcurry |
Donderdag | Kippensoep met kikkererwten |
Vrijdag | Pasta puttanesca Slaatje van spinazie en waterkers met geitenkaas |
Zaterdag | Gegrilde banaan met griekse yoghurt en agave Bruine risotto met pompoen, mascarpone, salie en amandelen Tiramisu |
Zondag | Havermoutpap met abrikoos, honing en crème fraiche Warme salade van wintergroentes |
Oh wat leuk, ben benieuwd naar het boek. Laat je het weten hoe het is? Ik lees altijd kookboeken in bed, die van Silvia Witteman zijn ook erg leuk. Vaak leen ik ze ook wel uit de bieb.
BeantwoordenVerwijderen@ Fienke: bedankt voor de tip! (de bib, dat doe ik ook soms... en vaak ben ik dan een beetje triest als ik een goed boek terug ga brengen)
BeantwoordenVerwijderenBedankt voor je lieve reactie op mijn blog.
BeantwoordenVerwijderenWeekmenu's maak ik zelf ook en ik vind het ook erg leuk om die van anderen te lezen!
Die zaterdag maaltijd lijkt mij echt heerlijk!
Groetjes,
NZ