donderdag 27 december 2012

Secret Santa (2)

Terwijl ikzelf nog fanatiek de laatste hand legde aan mijn pakje, klopte (geen bel) de postbode op de deur met een grote kartonnen doos van Karen, AKA het meisje met de rode schoentjes.
Zij stuurde me een kadootje dat alle zintuigen prikkelde.  Een dvd (die we straks samen bekijken met een bak garnalen (beats popcorn)), een glimlach-cadeauboekje, een mooie, zelfgemaakte, matrousjka-pop, een lekker stuk peperkoek en een aantal zeepjes aan een koordje (super-idee!) om kasten en kapstokken mee te verfrissen.
Dank je, Karen, ik vind het allemaal super.  De zorg en tijd die je erin hebt gestoken is fantastisch hartverwarmend!  We zullen ervan genieten (incl. zoon, die de pop heeft aangeslagen, natuurlijk!)

Benieuwd wie mijn kadootje ontvangen heeft? (of zal ontvangen, het vertrok deze ochtend richting hier! Ik hoop dat zij er ook veel plezier aan beleeft!

Ik hoop dat jullie allemaal een mooie en gezellige kerstperiode doormaken.  Ik wens iedereen veel hartverwarmende momenten en een rustig eindejaar, vol belofte!

2 opmerkingen:

 1. Blij dat alles goed terecht kwam en dat ik jou kon verrassen !
  Lieve groet,
  Karen,
  http://hetmeisjemetderodeschoentjes.wordpress.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi hoi,
  Wij hebben gisteren uw pakje ontvangen (maar pas vandaag hadden we tijd om er uitgebreid over te bloggen).
  Ben er echt kei content mee. Dat glitterpaspelleke had ik nog nooit in reallife gezien en waauuw dat moet ik ook hebben! Het is echt schoon en die peertjes (1 van mijn favoriete stofjes, ik heb daarin een kleedje voor ons Dieuwke gemaakt maar wel in een andere kleur) De stempeltjes stonden hier op het programma maar dankzij jou hoef ik deze met hun namen niet meer te maken. Jeeuuuj.
  Echt ben super super content (en loop over van enthousiasme).
  Nog een prettig eindejaar en dat 2013 een geweldig, gezond en creatief jaar mag worden.

  BeantwoordenVerwijderen